Hur köper jag av Flexplåt?

Det viktigaste du behöver veta är att vi jobbar utifrån dina förutsättningar, utan att försöka tvinga på dig några standardlösningar.


Ett typiskt projekt brukar se ut såhär hos oss: 

När vi blir kontaktade av en arkitekt med en idé, så brukar vi till att börja med försöka konkretisera idén. Vi startar med att tillsammans komma fram till vilket material som krävs för att förverkliga idén. Ska det vara perforerad, delperforerad, mönstrad eller slät metall – eller sträckmetall som har blivit mycket populärt de senaste åren. Ska skivor och kassetter monteras dikt-an eller med mellanrum? Vilken typ av montage vill/måste vi jobba med? Vilken underkonstruktion utgår vi från? Med utgångspunkt från svaren på (bland annat) dessa frågor tar vi fram ett förslag som hjälper dig förverkliga din plan för fasaden, så att du kan göra den föreskrift du har tänkt.


I de fall entreprenören kommer direkt till oss, brukar vi nästan alltid arbeta direkt mot inköpsunderlagen, som ritningar med föreskrifter. Ibland (men inte alltid) innefattar detta dimensioner på metallen, storlek på maskor, dimensioner på maskorna och dimensionen på kassetterna. Utifrån detta tar vi sedan fram en offert som faller inom projektets ekonomiska ramar.

Anders-Oscarsson

Ta kontakt med oss

Mobil: +46 70 773 41 73
E-post: anders.oscarsson@flexplat.se
Anders Oscarsson

Vilket fasadmaterial söker du?

Vilket material söker du?

Här kan du beställa ett materialprov för att klämma och känna på materialet.


Beställ materialprov
Ladda upp fil T.ex. skiss, ritning.
Maximal filstorlek: 209.72 MB
*

Fyll i formuläret, så ska vi se till att hitta en tid och mötesform som passar alla parter. Vi återkommer så fort som möjligt via mail med ett förslag på mötestid:


Jag vill veta mer
*